UEFA Európa-liga szurkolók – az utazás itt kezdődik!

Üzenet minden UEFA Európa Liga szurkolónak! Az Enterprise Rent-A-Car készen áll arra, hogy segítségével Ön végigkísérhesse csapatát az UEFA Európa-ligában való előremenetelük során , akár hazai vagy idegenbeli meccsre kíséri el csapatát, akár már előre, a bakui döntőre tervez.

Tekintse meg a meccsek hivatalos menetrendjét az UEFA.com weboldalon, hogy mindig értesüljön az összes UEFA Európa-ligával kapcsolatos eseményről a szezon során.

UEFA szponzori promóció

Béreljen 5%-os kedvezménnyel autót Európa-szerte.


Legyen a csütörtöki esti mérkőzésből hosszú hétvége!

Akár a meccsre készül, akár szeretne tovább maradni, biztosítjuk arról, hogy mindent megteszünk a szurkolókhoz méltó szolgáltatás biztosításáért. A járművekre vonatkozó 5%-os kedvezményünkkel talán kedvet kap majd ahhoz, hogy meghosszabbítsa utazása időtartamát. Foglalását az alábbi adatok megadásával indíthatja el.

Szerződési & feltételek:

Az ajánlat a résztvevő Enterprise Rent-A-Car európai és közel-keleti telephelyein, a  2021. június 1-jén vagy korábban lejáró bérlésekre érvényes. Foglalás előtt keresse fel a helyi képviseletet, hogy ellenőrizze, részt vesz-e az adott telephely az ajánlatban. Az ajánlattal Ön 5% kedvezményben részesül egy jármű napi vagy heti díjából a foglalás időpontjában. Az árak a telephelytől függően eltérőek lehetnek, az árakkal kapcsolatos részleteket az Enterprise weboldalon találja. A további kilométerekre különdíj kerülhet felszámításra abban az esetben, ha az adott telephelyen az ajánlat nem tartalmazza a korlátlan kilométert. További díjak kerülhetnek felszámításra, például a balesetbiztosítással (beleértve a lopás elleni védelmet) és a harmadik fél felelősségbiztosításával járó díjak, valamint ahol alkalmazandó, az útadó, az áfa, az árukért vagy szolgáltatásokért fizetendő díjak és a hitel- vagy bankkártyás tranzakciók díjai. Az ajánlat igénybevételéhez 24 órával a bérlés időpontja előtt kell foglalni. Az ajánlat az összes járműkategóriára vonatkozik. A kedvezmény nem vonatkozik a fenti listában nem szereplő további díjakra. A bérlő felelősséggel tartozik az esetlegesen felmerülő összes további költségért, beleértve többek között a választható önrészcsökkentő biztosítás, az üzemanyag, a bérelt gyermekülések, a tetőcsomagtartó és a navigációs rendszerek díjait. A foglalás időtartama nem lehet rövidebb egy napnál, a foglalás maximális időtartama pedig 27 egymást követő 24 órás nap lehet. Az ajánlat nem vonatkozik a 28 napot meghaladó időtartamú bérlésre. A vezetők mindegyikének legalább 25 évesnek kell lennie. A 25 és 29 év közötti vezetők A–F osztályú járműveket, mini MPV-t és bármilyen típusú furgont bérelhetnek. Az összes többi járműosztály esetében, hacsak a helyi törvények ezt lehetővé nem teszik, a vezető nem lehet 30 évesnél fiatalabb. A kedvezmény igénybevételéhez a foglaláskor hivatkozzon az UELFANS ügyfélkódra. Az ajánlat a foglalás időpontjában elérhető járművekre vonatkozik. A bérléshez szükséges szokásos feltételek érvényesek. Egyéb korlátozások, például kedvezményre nem jogosító „blackout” időpontok léphetnek érvénybe. További részletekért lépjen kapcsolatba a helyi kölcsönzőirodával. Az ajánlat nem vonható össze bármely egyéb promócióval, ajánlattal, árkedvezménnyel, illetve korábbi vagy meglévő foglalással. A járműfelvételi- és átadási szolgáltatás függ a földrajzi korlátozásoktól; további részletekért lépjen kapcsolatba a helyi kölcsönzőirodával.