KÜLÖNLEGES BEJELENTÉS

Üdvözli az Enterprise Rent-A-Car Magyarország!

AMIT KÍNÁLUNK
Kimagasló színvonalú szolgáltatások
Az Enterprise 1957-es alapítása óta ügyfeleink hozzászoktak, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítjuk számukra a világ minden táján.
Döntésképes, autonóm munkatársak
Munkatársaink jogosultak belátásuk szerint minden szükséges lépést megtenni annak érdekében, hogy Ön maximálisan elégedett legyen a szolgáltatásainkkal.
Felülmúlhatatlanul vonzó csomagot kínálunk
Az Enterprise célja, hogy ágazatvezető ár-érték arányt biztosítva következetesen túlteljesítse az ügyfelei elvárásait.

AZ ENTERPRISE-RÓL

Magyarországon új szereplőnek számítunk, de világszerte komoly, több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az autóbérlés terén.

Bár Magyarországra csak most érkeztünk meg, 1957-ben alapított társaságunk a világ számos országában jelen van. 1,2 millió járművet is meghaladó járműparkjával az Enterprise mára a világ legnagyobb autókölcsönző társaságává vált. A hatalmas hálózat ellenére azonban az Enterprise továbbra is családi tulajdonban van, és egyetlen célja, hogy mindig túlteljesítse az ügyfelek igényeit a szolgáltatások színvonala és ár-érték aránya terén. Próbálja ki Ön is az Enterprise szolgáltatásait, és tapasztalja meg, milyen érzés, amikor az ügyfél a legfontosabb… minden körülmények között!

 

„Törődj az ügyfeleiddel és az alkalmazottaiddal, és a nyereség nem marad el.”

Az idézet a társaságot 1957-ben megalapító Jack Taylor-től származik. A társaság azóta is családja tulajdonában van. A vállalat hosszú távú sikerének titkát foglalja össze a fenti idézet. Mi azokra koncentrálunk, akik számunkra a legfontosabbak: Önre mint ügyfelünkre, és azokra, akiknek mindennapi munkája révén kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat tudunk Önnek nyújtani.

Döntésképes, autonóm alkalmazottak

Alkalmazottaink megfelelő munkavégzéséhez biztosítjuk a szükséges képzéseket és eszközöket, és – ami a legfontosabb – biztosítjuk számukra a szabadságot, hogy önálló döntéseket hozzanak. Ha Önnek segítségre van szüksége, vagy valamit helyre kell hozni, minden alkalmazottunk rendelkezik a szükséges döntési szabadsággal, hogy ott, helyben, azonnal intézkedhessen.

Társaságunk története

Az Enterprise 1957-ben apró, mindössze hét járműből álló parkkal rendelkező autóbérlő cégként indult egy, az Egyesült Államok közép-nyugati vidékén működő autókereskedésből. Mára a világ legnagyobb, 1,2 millió járművet kínáló autókölcsönző társaságává váltunk.

Nem terveztük, hogy a legnagyobb autókölcsönző leszünk. Célunk mindössze az volt, hogy az ügyfeleink igényeit kielégítsük, és kiváló szolgáltatást nyújtsunk olyan alkalmazottakkal, akik képzésüknek és motiváltságuknak köszönhetően képesek túlteljesíteni az ügyfelek elvárásait. Ezen egyszerű, de fontos célunkhoz való következetes ragaszkodás volt az, ami társaságunkat mára azzá formálta, ami. Büszkén szolgáljuk évi több tízmillió ügyfelünket a világ 67 országában. A szomszéd utcában vagy a legtávolabbi kontinensen, helyben vagy a világ bármely repülőterén – állunk a rendelkezésére!