Újra itt az Enterprise UEFA Europa League szponzoráció!

Az UEFA Europa League már eddig is hihetetlen kaland volt. Az UEFA Európa Liga eddig rendkívül izgalmas, ugyanis 2017-ben a Manchester United FC megnyerte az első bajnoki címét. Izgatottan várjuk hogy idén ismét szponzorként követhessük a sorozat minden egyes állomását, a legnagyobb rajongókkal együtt.

Érdemes figyelni a UEFA.com oldal hivatalos mérkőzésnaptárát, hogy ne maradj le semmiről az UEFA Europa League 2017/18 szezonja során.

 

AJÁNLAT – 5% KEDVEZMÉNY

Egy csütörtök esti meccsből akár egy hosszú hétvégét is rendezhet! Akár csak a meccset nézi meg, akár hosszabb ideig marad kint, kiteszünk magunkért, hogy a szurkolók a nekik járó szolgáltatást kapják. Minden járműbérlésre kiterjedő 5%-os kedvezményünkkel megéri kicsivel hosszabb ideig maradni. A foglalás megkezdéséhez adja meg az adatait a jobb oldalon.

Szükséges
Átvétel dátuma és időpontja
Szükséges
Leadás dátuma és időpontja
Szükséges
A bérlő életkora
Azért kérdezzük az életkorát, mert egyes osztályokba tartozó járművek kibérlése életkorhoz kötött. A fiatalabb vezetők esetében külön díjat számolhatunk fel.
Szükséges
Kupon-, ügyfél- vagy vállalatszám (nem kötelező)
VÁLLALATI PIN-KÓD
A vállalati fiókjához történő hozzáférés érdekében adja meg vállalata nevének vagy PIN-kódjának első három karakterét (üzenet később)
Szükséges
Nem érhető el
Zárva
Jármű munkaidő utáni leadása
Szerződési feltételek
Az ajánlat az Enterprise Rent-A-Car ajánlatban résztvevő európai és közel-keleti helyszínein érvényes, 2015. október 1-je után megkezdett és 2018. június 6-ig befejezett autóbérlésekre. A foglalás megkezdése előtt érdeklődjön a kívánt telephelyen, hogy az részt vesz-e az akcióban. Az ajánlat 5% kedvezményt ad a foglalás időpontjában a jármű napi vagy heti díjából. A díjak helyszínenként eltérőek lehetnek; részletes ismertetésük az Entreprise weboldalán olvasható. Kiegészítő kilométerdíjat számíthatunk fel olyan bérlési helyszíneken, ahol nem érvényes a korlátlan kilométerhasználat. Kiegészítő költségek is felmerülhetnek, úgy mint az önrészcsökkentő balesetbiztosítás (lopás elleni biztosítással), kötelező felelősségbiztosítás, illetve egyes helyszíneken úthálózat-karbantartási díjak, általános forgalmi adó, illetve szolgáltatási adó, valamint a hitel- és betéti kártyák használatával kapcsolatos tranzakciós díjak. Az ajánlat igénybe vételéhez a foglalást legalább 24 órával korábban végezze el. Az ajánlat minden járműosztályra érvényes. A kedvezmény nem vonatkozik a kiegészítő költségekre, amelyek nem szerepelnek a fent közölt bérleti díjban. A bérlő felelős kifizetni az összes alkalmazandó kiegészítő költséget, többek között az opcionális teljes körű biztosítás díját, továbbá a gyermekülések, a tetőcsomagtartó, a navigációs eszközök stb. bérlésének díját. Legalább egynapos bérlés szükséges, ugyanakkor a bérlés időtartama nem haladhatja meg a 27 egymást követő 24-órás napnyi időtartamot. Az ajánlat nem érvényes a 28 napot meghaladó bérlési időtartamokra. Az autóvezetőnek legalább 25 évesnek kell lennie. A 25 és 29 éves életkor közöttiek A-F kategóriájú járművet, mini kombit vagy bármilyen furgont bérelhetnek. Minden más járműosztály esetén a vezetőnek legalább 30 évesnek – vagy eltérő értelmű helyi jogszabályok esetén ennél idősebbnek – kell lennie. A kedvezmény érvényesítéséhez foglaláskor használja az UELFANS kódot. A kedvezmény csak a foglalás időpontjában rendelkezésre álló járművekre érvényes. A bérlésre vonatkozó szokásos feltételek érvényesek. További korlátozások – pl. akcióból kizárt időszakok – lehetnek érvényben. További részletek a helyi bérlési helyszíntől szerezhetők be. Az ajánlat nem vehető igénybe semmilyen más akcióval, ajánlattal, kedvezményes díjjal, korábbi vagy meglévő foglalásokkal együtt. Az átvételi és átadási szolgáltatásokra földrajzi korlátozások vannak érvényben; további részletek a helyi bérlési helyszíntől szerezhetők be.