Aktuális ajánlatunk

Napjainkban a repülővel történő utazás jóval több feltételhez kötött mint az autóval tervezett. Ezért javasoljuk a saját vagy bérelt autó használatát a határátlépéshez.  Akár hazai uticélja van, akár külföldre tervezi utazását, biztosan tudunk segíteni ennek a  gondtalan megvalósításában. Rendszeresen szervizelt flottánk bármelyik autóját is választja biztosan célba ér. 

Egyirányú bérlési lehetőség

A bérelt autójűt Európa bármelyik Enterprise partner irodájában leadhatja, de természetesen Magyarországon belül is van egyirányú bérlésre lehetőség.

Autópálya díjak

Magyarország teljes területén korlátlanul használhatja az autópályákat extra költségek nélkül.

Gondtalan utazás

A legszigorúbb tisztasági szabályaink betartása mellet, minden autónkat rendszeresen ellenőrízzük, és szervizeljük, évszaknak megfelelő gumiabroncsal szereljük, mindig tele tankkal adjuk át, hogy Önnek csak az út megetervezésvel kelljen foglalkoznia.

COVID-19 Frissített információk

Olvassa el a COVID-19 GYIK-ot, ahol további információkat talál az Enterprise nyitvatartási idejéről, a várható és meglévő foglalásokról, az Enterprise Plus-ról és arról, hogy milyen lépéseket teszünk az alkalmazottak és az ügyfelek biztonságának megőrzése érdekében.

Bővebben