Szezonális ajánlatok


Az Enterprise a lehető legjobb árakat kínálja, bárhol is járjon a világban!

5% kedvezmény az őszi kalandokra

Ha szeretné meghosszabbítani a nyarat, foglaljon le egy őszi kalandot most az Enterprise kedvezményes ajánlataival! Akciónknak köszönhetően azonnal útra kelhet, és megismerheti az Enterprise teljes kínálatát. Széles járműkínálatunkból, amely kompakt, SUV és luxuskategóriás modelleket is magában foglal, biztosan megtalálja az Önnek megfelelő autót. Június 13. és szeptember 15. között 26 országban 5%-os kedvezményt biztosítunk a járműkölcsönzésre, hogy még több pénzt takaríthasson meg üdülés közben! Mire vár? Foglaljon most, és éljen ezzel a fantasztikus ajánlattal, mielőtt túl késő lenne. Egyszerű foglalási folyamatunknak és kiváló ügyfélszolgálatunknak köszönhetően Ön hátradőlhet és gondtalanul élvezheti utazása minden pillanatát abban a tudatban, hogy jó kezekben van. 

List of Participating Countries

Örményország

Ausztria

Belgium

Bosznia

Bulgária

Horvátország

Dánia

Feröer-szigetek

Finnország

Görögország

Magyarország

Izland

Olaszország

Koszovó

Lettország 

Litvánia 

Norvégia

Lengyelország

Románia

Szerbia

Szlovénia

Dél-Afrika

Svédország

Svájc

Törökország 

Szerződési feltételek

 

 1. Az ajánlat kizárólag a jármű bérleti alapdíjából jogosítja fel Önt 5% kedvezményre [a foglalás időpontjában a weboldalon szereplő legkedvezőbb napi bérleti díj alapján] a járműbérlés időtartamára (bérlési időszak).
 2. Az ajánlat a promócióban részt vevő Enterprise Rent-A-Car helyszíneken érhető el a következő országokban: Albánia, Örményország, Ausztria, Belgium, Bosznia, Bulgária, Horvátország, Dánia, Feröer-szigetek, Finnország, Görögország, Magyarország, Izland, Olaszország, Koszovó, Lettország, Litvánia, Norvégia, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovénia, Dél-Afrika, Svédország, Svájc és Törökország. 
 3. Az ajánlat minden június 13. és szeptember 15. közötti foglalásra, illetve szeptember 1. és október 31. közötti bérleti időszakra érvényes, és nem vonatkozik a 28 napot meghaladó bérlésekre. 
 4.  Az ajánlat a foglalás időpontjában elérhető összes járműkategóriára érvényes.
 5.  Minden vezetőnek meg kell felelnie a bérelt jármű átvételi országára vonatkozó minimális korhatárnak. Az életkorra vonatkozó szabályzat országonként eltérő és a foglaláskor online megtekinthető.
 6.  Eltérő rendelkezés hiányában ez az ajánlat nem vonatkozik a pótdíjakra, beleértve a választható önrészcsökkentő biztosítást, az egyirányú bérlések díját, az üzemanyagdíjakat, a további vezetői és fiatal vezetői díjakat, a további tételek bérlését, beleértve többek között a gyermeküléseket, a hóláncokat, a tetőcsomagtartókat és a navigációs segédeszközöket. 
 7.  Az átvételi és leadási szolgáltatásra földrajzi korlátozások érvényesek. További részletekért forduljon a kölcsönzőirodához. 
 8.  Ön bírságfizetési kötelezettség nélkül bármikor jogosult a foglalás lemondására a bérlési időszak megkezdéséig. Ha már nincs szüksége a foglalásra, kérjük, hogy a bérlési időszak előtt mondja le azt.
 9.  Az ajánlat a járművek rendelkezésre állásától függ, és nem vonható össze más promóciós ajánlattal, árkedvezménnyel, illetve korábbi vagy meglévő foglalásokkal. 
 10.  Az ajánlat és jelen feltételek kiegészítik, és nem váltják fel a bérleti szerződés feltételeit, amelyek fontos rendelkezéseket tartalmaznak a járművek bérlésére vonatkozóan, illetve amely továbbra is teljes mértékben érvényes a bérlésre. 
 11.  Az ajánlatot és jelen feltételeket, valamint az ezekből eredő vagy ezekkel kapcsolatos jogvitákat és követeléseket az Egyesült Királyság törvényei szabályozzák. Amennyiben Ön az Európai Unióban rendelkezik állandó lakhellyel, akkor jelen ajánlatra és jelen feltételekre vonatkozóan az Egyesült Királyság bíróságain, valamint az Európai Unióban a lakhelye szerinti tagállam bíróságain indíthat eljárást.
 12.  Fogyasztóként Ön a lakhelye szerinti országban érvényes minden kötelező rendelkezés előnyeiben részesül.  Jelen feltételek és kikötések, beleértve a fenti bekezdést is, semmilyen módon nem befolyásolják a helyi törvények által előírt kötelező rendelkezések alkalmazására vonatkozó fogyasztói jogait.
 13.  Határozottan javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a bérlési célország helyi közlekedési szabályaival. Az Európai Unió országaival kapcsolatos további tudnivalókat a http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm címen talál
 14.  A promóció szervezője az Enterprise Rent-A-Car UK Limited, amelynek bejegyzett címe Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB