Szezonális ajánlatok


Az Enterprise a lehető legjobb árakat kínálja, bárhol is járjon a világban!

10% kedvezmény a last minute utazásokra

Last minute utazást keres, hogy felfedezze Európa vagy az egzotikus Közel-Kelet csodáit? Nem kell tovább keresnie! Akciónknak köszönhetően azonnal útra kelhet, és megismerheti az Enterprise teljes kínálatát. Széles járműkínálatunkból, amely kompakt, SUV és luxuskategóriás modelleket is magában foglal, biztosan megtalálja az Önnek megfelelő autót.

 

Április 17. és május 31. között 25 országban 10%-os kedvezményt biztosítunk a járműkölcsönzésre, hogy még több pénzt takaríthasson meg üdülés közben! Mire vár?

 

Foglaljon most, és éljen ezzel a fantasztikus ajánlattal, mielőtt túl késő lenne. Egyszerű foglalási folyamatunknak és kiváló ügyfélszolgálatunknak köszönhetően Ön hátradőlhet és gondtalanul élvezheti utazása minden pillanatát abban a tudatban, hogy jó kezekben van. 

List of Participating Countries

Europe

Albania

Austria

Bosnia and Herzegovina

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Denmark

Greece

Iceland

Italy

Kosovo

Montenegro

North Macedonia

Poland

Portugal

Romania

Slovenia

Sweden

Switzerland

Turkey

The Middle East

UAE

Israel

Saudi

Oman

Qatar

 

Szerződési feltételek

 

 1.  Az ajánlat kizárólag a jármű bérleti alapdíjából jogosítja fel Önt 10% kedvezményre [a foglalás időpontjában a weboldalon szereplő legkedvezőbb napi bérleti díj alapján] a járműbérlés időtartamára (bérlési időszak).
 2.  Az ajánlat az Enterprise Rent-A-Car részt vevő helyszínein érhető el a következő országokban: Egyesült Arab Emírségek, Izrael, Ausztria, Szaúd-Arábia, Omán, Katar, Dánia, Svédország, Izland, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Görögország, Horvátország, Észak-Macedónia, Románia, Szlovénia, Svájc, Koszovó, Albánia, Montenegró, Ciprus, Lengyelország, Portugália, Törökország és Olaszország.
 3.  Az ajánlat minden április 17. és május 31. közötti foglalásra, illetve április 17. és május 31. közötti bérleti időszakra érvényes, és nem vonatkozik a 28 napot meghaladó bérlésekre. 
 4.  Az ajánlat a foglalás időpontjában elérhető összes járműkategóriára érvényes.
 5.  Minden vezetőnek meg kell felelnie a bérelt jármű átvételi országára vonatkozó minimális korhatárnak. Az életkorra vonatkozó szabályzat országonként eltérő és a foglaláskor online megtekinthető.
 6.  Eltérő rendelkezés hiányában ez az ajánlat nem vonatkozik a pótdíjakra, beleértve a választható önrészcsökkentő biztosítást, az egyirányú bérlések díját, az üzemanyagdíjakat, a további vezetői és fiatal vezetői díjakat, a további tételek bérlését, beleértve többek között a gyermeküléseket, a hóláncokat, a tetőcsomagtartókat és a navigációs segédeszközöket. 
 7.  Az átvételi és leadási szolgáltatásra földrajzi korlátozások érvényesek. További részletekért forduljon a kölcsönzőirodához. 
 8.  Ön bírságfizetési kötelezettség nélkül bármikor jogosult a foglalás lemondására a bérlési időszak megkezdéséig. Ha már nincs szüksége a foglalásra, kérjük, hogy a bérlési időszak előtt mondja le azt.
 9.  Az ajánlat a járművek rendelkezésre állásától függ, és nem vonható össze más promóciós ajánlattal, árkedvezménnyel, illetve korábbi vagy meglévő foglalásokkal. 
 10.  Az ajánlat és jelen feltételek kiegészítik, és nem váltják fel a bérleti szerződés feltételeit, amelyek fontos rendelkezéseket tartalmaznak a járművek bérlésére vonatkozóan, illetve amely továbbra is teljes mértékben érvényes a bérlésre. 
 11.  Az ajánlatot és jelen feltételeket, valamint az ezekből eredő vagy ezekkel kapcsolatos jogvitákat és követeléseket az Egyesült Királyság törvényei szabályozzák. Amennyiben Ön az Európai Unióban rendelkezik állandó lakhellyel, akkor jelen ajánlatra és jelen feltételekre vonatkozóan az Egyesült Királyság bíróságain, valamint az Európai Unióban a lakhelye szerinti tagállam bíróságain indíthat eljárást.
 12.  Fogyasztóként Ön a lakhelye szerinti országban érvényes minden kötelező rendelkezés előnyeiben részesül.  Jelen feltételek és kikötések, beleértve a fenti bekezdést is, semmilyen módon nem befolyásolják a helyi törvények által előírt kötelező rendelkezések alkalmazására vonatkozó fogyasztói jogait.
 13.  Határozottan javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a bérlési célország helyi közlekedési szabályaival. Az Európai Unió országaival kapcsolatos további tudnivalókat a http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm címen talál
 14.  A promóció szervezője az Enterprise Rent-A-Car UK Limited, amelynek bejegyzett címe Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB