AZ ENTERPRISE RENT-A-CAR

Mi az az Enterprise módszer? Gondoskodás az ügyfeleinkről, a közösségeinkről és a környezetünkről.

A vállalati kultúra és a kemény munka az Enterprise

Enterprise Rent-A-Car vállalat folyamatos sikertörténetté tette. Az alapelveink, a szerény kezdet, a személyes tisztességet és integritást helyezik előtérbe. Hiszünk a közösségek egyenkénti megerősítésében. Az ügyfeleink kiszolgálásában úgy, mintha a családtagjaink volnának. És az eredményeket hozó kemény munkában. Ezek a dolgok ugyanannyira igazak ma, mint amennyire azok voltak az 1957-es alapításkor.

Napjainkra a kiterjedt hálózat, flotta és a szolgáltatások széles köre az Enterprise vállalatot a világ legnagyobb szállításimegoldás-szolgáltatói közé helyezi. Az ügyfeleink számára helyi és reptéri bérlést, autók megosztását, egzotikus autóbérlést és furgonbérlést, valamint a Flex-E-Rent szolgáltatást nyújtjuk, üzleti megoldásokat kínálva a speciális járműigényekre, például szabályozott hőmérsékletű furgonok és elérhető árú minibuszok. Több mint 100 országban vagyunk jelen, több mint 9 500 helyszínnel. Mit jelent mindez az ügyfeleink számára? Kéznél vagyunk, amikor szükség van ránk.

Aktív szerepet vállalunk a fenntarthatóságban, nem csupán azért, mert üzletileg előnyös számunkra, hanem azért, mert hiszünk abban, hogy a világot jobb hellyé kell tennünk a jövő generációi számára. A méretünknél fogva egyedülálló pozícióban vagyunk az innováció támogatásához, a kutatások előmozdításához és a piaci igényeken alapuló megoldások teszteléséhez.

Tudta?

Az alapító, Jack Taylor az Enterprise nevet azon második világháborús repülőgép-anyahajó előtti tisztelgésként választotta, amelyen szolgált, ez az USS Enterprise volt. Mára az „Enterprise” név az üzleti vezető pozíció és jövőkép szinonimája.

  • Az alapító, Jack Taylor
  • Út autókkal
  • Enterprise kölcsönző
  • Üzemanyag-kutatás
  • CarShare
  • Autó autópályán
  • USS Enterprise

ÉRTÉKEK

9 500

Az Enterprise több mint 9 500 helyszínnel rendelkezik több mint 100 országban.

50 MM

Az Enterprise vállalta, hogy 50 év alatt 50 millió fát ültet.

„Először gondoskodj az ügyfelekről és az alkalmazottakról, minden más ezután jön.”

Az egész hét autóval és egy sejtéssel kezdődött

Egy ember jövőképe – így indul az Enterprise története. 1957-ben Jack Taylor, egy kitüntetett második világháborús pilóta azzal a reménnyel tért haza, hogy valamilyen üzleti vállalkozásba fog és családot alapít.

Az Egyesült Államok haditengerészeténél tanultakat – beleértve a kemény munka, a csapatszellem és egyszerűen a helyes cselekvés értékét – alkalmazva Jack egy új koncepciót alakított ki az autóbérlésre, egy hét autóból álló flottával.

Az Enterprise mára jól ismert név a gyakran utazók körében. A márkánkat az autóbérlés ágazatában világvezetőként ismerik el. Az alkalmazottainkat és az ügyfeleinket családtagként kezeljük. Napjainkban az Enterprise továbbra is sikeresen végzi a tevékenységét egyszerű, de hatékony elvek mentén, hogy vezető legyen az autóbérlés, valamint a fenntarthatóság és az innováció terén is.


Bérelhető autót megnéző pár