AZ ENTERPRISE RENT-A-CAR

Mi az az Enterprise módszer? Gondoskodás az ügyfeleinkről, a közösségeinkről és a környezetünkről.

A vállalati kultúra és a kemény munka az Enterprise

Enterprise Rent-A-Car vállalat folyamatos sikertörténetté tette. Az alapelveink, a szerény kezdet, a személyes tisztességet és integritást helyezik előtérbe. Hiszünk a közösségek egyenkénti megerősítésében. Az ügyfeleink kiszolgálásában úgy, mintha a családtagjaink volnának. És az eredményeket hozó kemény munkában. Ezek a dolgok ugyanannyira igazak ma, mint amennyire azok voltak az 1957-es alapításkor.

Napjainkra a kiterjedt hálózat, flotta és a szolgáltatások széles köre az Enterprise vállalatot a világ legnagyobb szállításimegoldás-szolgáltatói közé helyezi. Az ügyfeleink számára helyi és reptéri bérlést, autók megosztását, egzotikus autóbérlést és furgonbérlést, valamint a Flex-E-Rent szolgáltatást nyújtjuk, üzleti megoldásokat kínálva a speciális járműigényekre, például szabályozott hőmérsékletű furgonok és elérhető árú minibuszok. Több mint 100 országban vagyunk jelen, több mint 9 500 helyszínnel. Mit jelent mindez az ügyfeleink számára? Kéznél vagyunk, amikor szükség van ránk.

Aktív szerepet vállalunk a fenntarthatóságban, nem csupán azért, mert üzletileg előnyös számunkra, hanem azért, mert hiszünk abban, hogy a világot jobb hellyé kell tennünk a jövő generációi számára. A méretünknél fogva egyedülálló pozícióban vagyunk az innováció támogatásához, a kutatások előmozdításához és a piaci igényeken alapuló megoldások teszteléséhez.

Tudta?

Az alapító, Jack Taylor az Enterprise nevet azon második világháborús repülőgép-anyahajó előtti tisztelgésként választotta, amelyen szolgált, ez az USS Enterprise volt. Mára az „Enterprise” név az üzleti vezető pozíció és jövőkép szinonimája.

  • Az alapító, Jack Taylor
  • Út autókkal
  • Enterprise kölcsönző
  • Üzemanyag-kutatás
  • CarShare
  • Autó autópályán
  • USS Enterprise

ÉRTÉKEK

9 500

Az Enterprise több mint 9 500 helyszínnel rendelkezik több mint 100 országban.

50 MM

Az Enterprise vállalta, hogy 50 év alatt 50 millió fát ültet.

„Először gondoskodj az ügyfeleidről és az alkalmazottjaidról, a nyereség majd ezután jön.”

Az egész hét autóval és egy sejtéssel kezdődött

Egy ember jövőképe – így indul az Enterprise története. 1957-ben Jack Taylor, egy kitüntetett második világháborús pilóta azzal a reménnyel tért haza, hogy valamilyen üzleti vállalkozásba fog és családot alapít.

Az Egyesült Államok haditengerészeténél tanultakat – beleértve a kemény munka, a csapatszellem és egyszerűen a helyes cselekvés értékét – alkalmazva Jack egy új koncepciót alakított ki az autóbérlésre, egy hét autóból álló flottával.

Az Enterprise mára jól ismert név a gyakran utazók körében. A márkánkat az autóbérlés ágazatában világvezetőként ismerik el. Az alkalmazottainkat és az ügyfeleinket családtagként kezeljük. Napjainkban az Enterprise továbbra is sikeresen végzi a tevékenységét egyszerű, de hatékony elvek mentén, hogy vezető legyen az autóbérlés, valamint a fenntarthatóság és az innováció terén is.


Bérelhető autót megnéző pár