Szerezzen ingyenes bérleti napokra beváltható pontokat – regisztráljon Enterprise Plus®-tagként még ma!

Szerezze meg az Ön által megérdemelt jutalmat és megbecsülést az Enterprise Plus® programmal! Csatlakozzon még ma, és kezdje el a soha le nem járó pontok gyűjtését.¹ Az összegyűjtött pontokat ingyenes bérleti napokra válthatja be – a kedvezmény nélküli napokon is² – világszerte több ezer résztvevő Enterprise®-telephelyen.

  • A megszerzett pontok soha nem járnak le¹
  • A pontok bérleti napokra válthatók be a részt vevő európai, észak-amerikai és Ausztrália Enterprise-telephelyeken bármilyen autóra, bármilyen napra, a kedvezmény nélküli napokon is²
  • Az összegyűjtött pontokat és az elit státuszt a világ minden pontján elismerik³
  • A bérlések révén elit státuszt szerezhet
  • A részt vevő telephelyeken a csak tagoknak járó leadási lehetőségekkel élhet
  • Gyorsított kiszolgálás kijelölt telefonszámon keresztül

A regisztráció és a tagság aktiválása után minden pontgyűjtésre alkalmas bérléssel pontokat gyűjthet, amelyeket ingyenes bérleti napokra válthat be, és megszerezheti az elit státuszt. A pontgyűjtésre minden részt vevő észak-amerikai és európai Enterprise telephelyen lehetőség van. Béreljen minden utazása során az Enterprise-tól, hogy még gyorsabban megszerezze az ingyenes bérleti napokat.

Minél többet bérel tagként, annál több jutalmat szerez.

További információért forduljon hozzánk címen telefonon a(z) 68 (0) 998 6247 számon.

Szerződési feltételek 

¹ Háromévenként legalább egy Enterprise Plus programban való részvételre jogosító bérlettel.
² Az elérhetőség függvényében.
³ Pontok a részt vevő telephelyeken fizetett, pontokra jogosító összeggel szerezhetők. Az üzemanyagra, az adókra, a pótdíjakra és a pontokra nem jogosító bérlésekre nem járnak pontok. Lásd az Enterprise Plus program teljes szerződési feltételeit.