UEFA Európa-liga kedvezmény

Béreljen 5%-os kedvezménnyel autót Európa-szerte!

Akár a meccsre készül, akár hosszabb ideig szeretne autót bérelni, az Enterprise Rent-A-Car támogatásával a szurkolók utazása a lehető legegyszerűbb lehet.

  • A kedvezmény minden futball- és UEFA Európa-liga-rajongóra érvényes
  • Az ajánlatot minden részt vevő repülőtéren és közeli helyszínen elfogadják Európában.
  • A legkésőbb 2021. június 1-ig tartó járműbérlésekre érvényes

Szerződési & feltételek:

1. Amennyiben a foglaláskor megadja az  UELFANS vásárlói referenciaszámot, az 5% kedvezményre jogosítja fel Önt a járműbérlési alapdíjból, csak a később fizetendő vagy a foglalás időpontjában fizetett napi bérleti díjakra vonatkozóan, a gépjárműkölcsönzés időtartamára (Bérlés időtartama).

2. Az ajánlat elérhető minden részt vevő Enterprise Rent-A-Car helyszínen Európában és a Közel-Keleten. Foglalás előtt vegye fel a kapcsolatot a helyi képviselettel, hogy ellenőrizze, részt vesz-e az adott telephely az ajánlatban.

3. Az ajánlat érvényes minden 2019.08.31-én vagy azután tett foglalásra, valamint a 2021.06.01. előtt befejeződő bérlési időtartamokra, de nem érvényes a 27 napot meghaladó bérlési időtartamokra.

4. Az ajánlat a foglalás idején rendelkezésre álló összes járműkategóriára érvényes.

A vezetők mindegyikének legalább 25 évesnek kell lennie. A 25 és 29 év közötti vezetők A–F osztályú járműveket, mini MPV-t és bármilyen típusú furgont bérelhetnek. Az összes többi járműosztály esetében, hacsak a helyi törvények ezt lehetővé nem teszik, a vezető nem lehet 30 évesnél fiatalabb. Egyéb életkori korlátozások és fiatal vezetői pótdíjak az adott ország bérlésre vonatkozó előírásai szerint érvényesek.

6. Amennyiben másképp nem rendelkeznek, az ajánlat nem érvényes semmilyen további költségre, beleértve a választható önrészmentességet, az egyirányú bérleti díjakat, üzemanyagköltséget, további vezető vagy fiatal vezető esetén alkalmazotti pótdíjakat, valamint egyéb tételek, köztük gyerekülés, hólánc, tetőcsomagtartó és navigációs eszközök bérlését.

7. Az átvételi és leadási szolgáltatás a földrajzi korlátozásoktól függ. További részletekért vegye fel a kapcsolatot a helyi képviselettel.

Az ajánlat a járművek rendelkezésre állásától függ, és nem vonható össze más promócióval, kedvezményes ajánlattal, illetve korábbi vagy meglévő foglalással.

9. Az ajánlat és ezek a szerződési feltételek kiegészítik és nem helyettesítik a bérleti szerződéssel kapcsolatos feltételeket, amelyek fontos rendelkezéseket tartalmaznak a járművek bérlésére vonatkozóan, valamint a bérlés teljes időszaka alatt érvényesek.

10. Ezt az ajánlatot és ezeket a szerződési feltételeket, valamint az azokból eredő vagy azokkal kapcsolatban felmerülő jogvitákat vagy követeléseket az angol jog szabályozza, így ezzel az ajánlattal, valamint szerződési feltételekkel kapcsolatban az angol bíróságon indíthat bírósági eljárást. Amennyiben Ön az Európai Unióban rendelkezik lakóhellyel, ezen ajánlattal és szerződési feltételekkel kapcsolatban akár az angol bíróságon, akár az Ön lakóhelye szerinti Európai Uniós tagállam bíróságain indíthat bírósági eljárást.

11. Fogyasztóként Ön a lakóhelye szerinti ország törvényeiben foglalt kötelező erejű rendelkezések előnyeiben részesül. Ezen szerződési feltételek, beleértve a fenti bekezdést, egyike sem befolyásolja azt a jogát, hogy Ön fogyasztóként a helyi törvények kötelező erejű rendelkezéseire támaszkodjon.

12. Erősen ajánljuk, hogy tájékozódjon azon ország közlekedési szabályairól, amelyben a járműbérlést igénybe veszi. Az Európai Unió országairól további információt a következő linken talál:

https://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm

13. Az ajánlatot az Enterprise Rent-A-Car UK Limited (Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey TW20 9FB) támogatja, amely az Enterprise, a National és az Alamo márkákat működteti.