Karbantartási előírásaink

 

Minden tevékenységünk megfelel a Karbantartási előírásainknak.
Garantáljuk, hogy Önt helyezzük előtérbe a kivételes ügyfélszolgálatunk és a magas szintű minőségi előírásainknak megfelelően karbantartott és kitisztított járműveink révén.
Folyamatos innovációinkkal azon dolgozunk, hogy előrébb vigyük a világot – többek között új módokat keresünk arra, hogy miként tehetnénk még többet Önért, hogy magabiztosan haladhasson az úton, bármerre is viszi az élet.
E vállalásunk megvalósítása érdekében bérlési helyszíneinket a következő legjobb gyakorlatok szerint működtetjük.
 

Complete Clean Pledge

A járművek tisztán tartása mindig is kiemelt fontosságú volt. A Complete Clean Pledge® programmal továbbfejlesztettük a járművekre és az irodáinkra vonatkozó takarítási gyakorlatokat, hogy mindig, minden bérlés során magabiztos lehessen.

Complete Clean Pledge

Kevés érintéssel járó tranzakciók

Azt szeretnénk, hogy a bérlési folyamat a lehető legintuitívabb és legegyszerűbb legyen. Ezért egyre több erőfeszítést teszünk a csúcstechnológiát képviselő, kevés érintéssel működő digitális eszközök biztosítására, amelyek kevesebb érintéssel járnak, de ugyanazt a szolgáltatást nyújtják.

Low Touch Transactions

Kivételes ügyfélszolgálat

A kiváló ügyfélszolgálat az odafigyeléssel kezdődik. Időt szánunk az Ön igényeinek megértésére, hogy a legjobb megoldást tudjuk kínálni. Az ügyfeleinkre történő odafigyelésünk tett minket a mobilitási ágazat vezető szereplőjévé. Az ügyfelek azért jönnek hozzánk – és maradnak velünk –, mert mindig arra törekszünk, hogy kivételes és személyre szabott élményt nyújtsunk.​

Járműkarbantartás és -biztonság

Nálunk ügyfeleink biztonsága a legfontosabb. A biztonságos és zavartalan használat érdekében betartjuk (vagy adott esetben túl is teljesítjük) a gumiabroncsok cseréjére és az olajcserére vonatkozó gyártói irányelveket.

Vehicle Maintenance

Minden jármű szemrevételezése  

A karbantartási előírásaink részeként minden jármű esetében minden kölcsönzés előtt elvégezzük a végső minőség-ellenőrzést. Ez a plusz lépés a jármű állapotának minden bérlés előtti dokumentálását is jelenti, így Ön nyugodtan koncentrálhat az útra.