AKCIÓK

Enterprise Plus®

Szerezzen ingyenes bérleti napokra beváltható pontokat – regisztráljon Enterprise Plus®-tagként még ma!

Szerezze meg az Ön által megérdemelt jutalmat és megbecsülést az Enterprise Plus® programmal! Csatlakozzon még ma, és kezdje el a soha le nem járó pontok gyűjtését.¹ Az összegyűjtött pontokat ingyenes bérleti napokra válthatja be – a kedvezmény nélküli napokon is² – világszerte több ezer résztvevő Enterprise®-telephelyen.

 • A megszerzett pontok soha nem járnak le¹
 • A pontok bérleti napokra válthatók be a részt vevő európai, észak-amerikai és Ausztrália Enterprise-telephelyeken bármilyen autóra, bármilyen napra, a kedvezmény nélküli napokon is²
 • Az összegyűjtött pontokat és az elit státuszt a világ minden pontján elismerik³
 • A bérlések révén elit státuszt szerezhet
 • A részt vevő telephelyeken a csak tagoknak járó leadási lehetőségekkel élhet
 • Gyorsított kiszolgálás kijelölt telefonszámon keresztül

A regisztráció és a tagság aktiválása után minden pontgyűjtésre alkalmas bérléssel pontokat gyűjthet, amelyeket ingyenes bérleti napokra válthat be, és megszerezheti az elit státuszt. A pontgyűjtésre minden részt vevő észak-amerikai és európai Enterprise telephelyen lehetőség van. Béreljen minden utazása során az Enterprise-tól, hogy még gyorsabban megszerezze az ingyenes bérleti napokat.

Minél többet bérel tagként, annál több jutalmat szerez.

REGISZTRÁCIÓ
Szerződési feltételek
¹ Háromévenként legalább egy Enterprise Plus programban való részvételre jogosító bérlettel. ² Az elérhetőség függvényében. ³ Pontok a részt vevő telephelyeken fizetett, pontokra jogosító összeggel szerezhetők. Az üzemanyagra, az adókra, a pótdíjakra és a pontokra nem jogosító bérlésekre nem járnak pontok. Lásd az Enterprise Plus program teljes szerződési feltételeit.

Munkamenet-időtúllépés

Inaktivitás miatt a munkamenet másodperc múlva megszakad. A munkamenet folytatásához nyomja meg a szóközbillentyűt, vagy válassza „A munkamenet folytatása” elemet.

Currency Selection

{{#if storedCurrency}} {{/if}}

{{#if isMobile}}
{{#each currenciesArray}}
  {{#each value}}
 • {{/each}}
{{/each}}
{{else}}
{{#each currenciesArray}} {{/each}}
{{#each currenciesArray}}
  {{#each items}}
 • {{/each}}
{{/each}}
{{/if}}